Anders fotoblogg.

Foton tagna av en fotograf med diverse fotoutrustning, oftast lånad av någon vänlig själ.

Planket Gnesta 27/7 2013

Kategori: Allmänt

Det var plankutställning och jag lyckades sno till mig en plats på den öppna delen. Jag tog även något annat foto där men det kommer jag visa när filmen framkallats då det fick bli en halvinofficiell premiärfotografering med holgan.
 
Träffade även en oerhört duktig och trevlig fotograf där vid namn John Arthur Ekebert http://www.ekebert.se/ som jag träffade tidigare i ett annat skede i våra liv då jag jobbade som ordningsvakt på grimman/stadsmissionsgården på söder.
Ni ska definitivt gå in och kolla hans bilder mm. då de är tagna väldigt ärligt och visar saker som annars kanske är dolda för er. Duktig konstnär med många projekt på gång. 
Det som var skojigast för mig på planket var nog just detta möte samt även att få feedback och responser från andra fotografer, dock tycker jag generellt att folk är alldeles för rädda för att ställa frågor. Utöver det finner jag det väldigt roligt att slänga upp lite hud i ansiktet på folk då det kanske inte förväntar sig det, eller för att citera en herre på plats " det var en bred blandning på bilderna..."
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: